پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت) شاهرخ‌خان دستگیر شد (۱۳ اردیبهشت) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم
سرخط خبرها

وزارت بهداشت نرم افزار «ماسک» را تعطیل کرد

  • کد خبر: ۹۸۲۵۳
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
وزارت بهداشت نرم افزار «ماسک» را تعطیل کرد
حالا وزارت بهداشت به صورت علنی اعلام کرده است که از این پس اطلاعات مربوط به رنگ بندی شهر‌ها و همچنین آمار بستری‌ها را در اختیار ماسک قرار نخواهد داد، گرچه این نرم افزار پیش از این هم با واکنش‌ها و انتقاد‌هایی روبه رو شده بود.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ احتمالا آن‌هایی که بیشتر از دیگران پیگیر اخبار بوده اند، به خوبی با نرم افزار ماسک آشنا هستند. نرم افزاری که با باز شدن قدم منحوس کرونا به سرزمین ما، در اوایل سال ۱۳۹۹ رونمایی شد. با کمک این نرم افزار می‌توانستیم وضعیت کرونایی کشور را به صورت لحظه‌ای روی صفحه گوشی همراهمان رصد کنیم. این نرم افزار افزون بر نمایش وضعیت کرونایی مناطق با استفاده از چهار رنگ آبی، زرد، نارنجی و قرمز، آمار کلی و نمودار پیشرفت کرونا از خرداد سال ۹۹ را هم به نمایش گذاشته بود.

خدمت دیگری که ماسک در اختیار کاربران خود قرار داده بود، ارائه یک سری سؤال از پیش تعیین شده برای سنجش احتمال ابتلا به کرونای کاربران بود. در کشور‌های دیگری همچون بریتانیا، آمریکا، کره جنوبی و هند هم آپ‌های مشابهی عرضه شدند که خدماتی مشابه را ارائه می‌دادند. نرم افزاری که می‌تواند محدوده جغرافیایی سکونت شما را تا حدودی بررسی کند و حجم بیماران حاضر در اطراف شما را گزارش دهد. چنین نرم افزار‌هایی در کشور‌های دیگر هم به چشم می‌خورد.

اپی با عنوان «قرنطینه در خانه» که در لهستان رونمایی شده بود، کاربران را به انداختن سلفی مجبور کرده و اگر کاربری در طول ۲۰ دقیقه تصویر خود را ارسال نمی‌کرد، سروکارش به اداره پلیس می‌افتاد. اپ corona۱۰۰m یکی از محبوب‌ترین نرم افزار‌های مربوط به تشخیص کرونا بود که در کره جنوبی عرضه شد و بیش از یک میلیون دفعه از سوی افراد مختلف دانلود شد.

این آپ  روی گوشی نصب شده و همین که شخص به ۱۰۰ متری منطقه پرخطر نزدیک شود، صدای آژیر آن بلند خواهد شد. آپ  ماسک هم با امکاناتی کمتر، یک سال و نیم در ایران فعال بود و حالا سامانه ماسک در حساب توییتر خود اعلام کرده است که دیگر رنگ بندی کرونایی مناطق کشور را اعلام نخواهد کرد. از این پس اپ ماسک به روز نخواهد شد و تنها فعالیت آن انتشار تجربیات دو سال گذشته با رویکردی علمی خواهد بود. اتفاقی که مساوی با نقطه پایان این نرم افزار است.

اگر از اپ ماسک استفاده کرده باشید، متوجه تأخیر در این نرم افزار در به روزرسانی اطلاعات شده اید. هر زمان که وارد این نرم افزار می‌شوید، به جای دیدن نقشه ایران در همان تاریخ، با رنگ بندی کرونایی یک هفته پیش مواجه خواهید شد. اتفاقی که فلسفه وجودی این نرم افزار را به کلی زیر سؤال برده و آن را ناکارآمد کرده بود، اما علت کندی این به روزرسانی و حالا توقف کار ماسک چیست؟ وزارت بهداشت، همان سازمانی است که اطلاعات را سر موعد به پشت صحنه ماسک نمی‌رساند.

حالا این وزارت خانه به صورت علنی اعلام کرده است که از این پس اطلاعات مربوط به رنگ بندی شهر‌ها و همچنین آمار بستری‌ها را در اختیار ماسک قرار نخواهد داد، گرچه این نرم افزار پیش از این هم با واکنش‌ها و انتقاد‌هایی روبه رو شده بود. برخی از کاربران از این می‌گفتند که رنگ بندی انجام شده از سوی این نرم افزار خیلی درخور اعتنا نیست. در این میان، عده‌ای هم معتقد بودند اعلام این رنگ بندی از اساس درست نیست و باعث افزایش رفت وآمد‌ها به مکان‌های کم خطر می‌شود. اتفاقی که حالا به نظر می‌رسد با رفتن ماسک دیگر تعطیل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->